Puertas de PVC en Barcelona

Instal·lació de portes de PVC

Estàs pensant a renovar les portes de la teva llar i necessites una empresa especialitzada en portes de PVC a Barcelona i voltants? perquè s’encarregui ? Ventanas Direct serà la teva millor aliada per a aconseguir la instal·lació de portes de pvc i alumini amb professionalitat.

Un alt percentatge de propietaris no estan satisfets amb les portes i les finestres del seu habitatge, especialment quant a aïllament i protecció es refereix. Són dos punts clau en qualsevol propietat, perquè estan en contacte directe amb l’exterior i tenen la responsabilitat de mantenir l’interior en òptimes condicions tant de temperatura com de soroll i energia. La qualitat dels materials amb que estiguin fabricades influeix notòriament en els resultats que ens ofereixin, d’aquí la importància de triar amb deteniment i amb l’ajuda d’un equip de professionals en el sector de la fusteria, com el que compon Ventanas Direct.

PORTES DE PVC A BARCELONA

En Ventanas Direct, creemos en la necesidad de ahorrar energía y ayudar al medio ambiente a través de las reformas y las renovaciones de puertas y ventanas. Partiendo de esta base, trabajamos con las mejores marcas del sector, como K-Line, Kömmerling, Somfy, Guardian Sun, Somfy. quienes nos proporcionan los productos más innovadores y sostenibles del mercado.

En Ventanas Direct, creiem en la necessitat d’estalviar energia i ajudar el medi ambient a través de les reformes i les renovacions de portes i finestres. Partint d’aquesta base, treballem amb les millors marques del sector, com Kline, Kömmerling, Guardian Sun, Somfy i Gradhermetic els qui ens proporcionen els productes més innovadors i sostenibles del mercat.

El nostre equip de professionals especialitzat en reformes i instal·lacions de portes ofereix a tot aquell que el necessiti assessorament tècnic personalitzat per a trobar en conjunt la millor solució per a cada cas i instal·lar les portes i finestres que més s’adaptin a la seva propietat, raó per la qual en l’actualitat som una de les companyies de referència del sector a la Ciutat Comtal i els seus limítrofs.

Per què escollir el PVC com a material per a les nostres portes?

Apostem pel PVC per la infinitat de possibilitats que ens presenta. Les portes fabricades amb aquest material aporten un gran aïllament tèrmic i acústic, la qual cosa augmenta de forma considerable el confort de l’immoble i ajuda a disminuir el consum d’energia i, per tant, a augmentar l’eficiència energètica del lloc. L’estalvi és un dels principals motius pels quals avui dia les portes de PVC estan obrint-se camí amb passes de gegant, encara que no l’únic.

El Policlorur de Vinil, més conegut com PVC, s’ha confirmat com un material summament durador i resistent, a més d’impermeable i lleuger. Així mateix, és possible adaptar-ho a tota mena d’emplaçaments gràcies a la seva versatilitat i àmplia varietat d’acabats, colors i formes. Ajustar-ho a l’estil de cada habitatge és senzill, i ara està en el palmell de la teva mà comprovar-lo per tu mateix gràcies a Ventanas Direct.

Ha arribat el moment de renovar les portes de la teva casa i beneficiar-te de totes les prestacions que ofereix aquest innovador material. Si vols sol·licitar un pressupost personalitzat sobre el nostre servei de fabricació i instal·lació de portes de PVC a Barcelona, no tens més que contactar amb nosaltres a través del número de telèfon +34 696 414 550, del correu electrònic comercial@ventanasdirect.com o venint a visitar-nos a la nostra oficina en la Rambla del Carmel, 68, Local 3, a la ciutat de Barcelona.

Necessites més raons?

Contacta amb Ventanas Direct i t’assessorarem sense compromís sobre les finestres Kömmerling i les teves millors opcions per a renovar la teva llar o local.

Ens trobaràs en el número de telèfon +34 696 414 550, en el correu electrònic comercial@ventanasdirect.com i en la nostra oficina situada en Rambla del Carmel, 68, Local 3, a Barcelona.

Adreça: Rambla del Carmel, 68. Local 3. Barcelona (08032)
Telèfon: 696 414 550
Mail: comercial@ventanasdirect.com

ComercialTècnicMontatgeDirecció